Uusivuosi OSCAR®in kanssa

Inspiraatiota resepteihin, pikkunaposteltaviin ja maukkaisiin kastikkeisiin, jotka voi tarjoilla uudenvuoden menussa

Tervetuloa uuteenvuoden pöytään


 

Uusi vuosi on jo kulman takana, ja olemme jälleen koonneet muutamia maukkaita reseptejä sinulle.
Tänä vuonna keskitymme kalamenuun, ja kuten aina, se on saanut inspiraationsa OSCAR®-laatuvalikoimasta.

Luovuus ei pidä taukoja!


 

Ota uusi vuosi vastaan reippaasti ja kokeile maukkaita uudenvuoden ruokaohjeitamme.
Reseptimme perustuvat tuttuun tapaan OSCAR®-laatutuotteisiin, jotka keskittyvät makuun ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisyyteen.
 

Alla on uudenvuoden menuun sopivia kastikkeita
 

Sisältää konjakkia ja sieniä. Syvä ja intensiivinen maku. Maustettu salottisipulilla, konjakilla, tryffelisalsalla ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii sekä kasvis- että lihapohjaisille ruoille.

Voimakas naudanlihafondista valmistettu punaviinikastike, joka on maustettu juureksilla, yrteillä ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Täydellinen klassista uudenvuodenmenua varten.

Kermainen pippurikastike Madagaskarin ja fermentoidulla pippurilla sekä konjakilla ja maustettu OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii sekä kasvis- että lihapohjaisille ruoille.

Valkoviinipohjainen, vaalea, ostereita sisältävä kermakastike. Maustettu ostereilla, kermalla, sitruunalla ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi höyrytetylle vaalealle kalalle.
 

Inspiraatiota ja vinkkejä marinointiin ja salaatinkastikkeiden maustamiseen

 

 

 

 

 

 

 

 


Marinointi

Voit marinoida kalaa ja äyriäisiä suoraan OSCAR®-fonditiivisteillä. Voit esimerkiksi sivellä turskan OSCAR® Savu Maku mauste tai suolatun lohen OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste.

Kylmien kastikkeiden maustaminen
 
Mausta kylmät kastikkeet OSCAR®-fonditiivisteellä. Kokeile maustaa kerma OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja tarjoile siivilöiden tilliöljyn kanssa esim. graavatun turskan lisukkeena.
Voit myös maustaa äyriäiskastikkeen esimerkiksi OSCAR® Hummerifondi tiiviste ja tarjota äyriäiscocktailin tai rapucocktailin kanssa. Tai tarjoa ihanan kuohkeaksi vatkatun hummerivoin kanssa.


 

 

 

 

 

 

 



Vinaigrette ostereille

Käytä OSCAR-fonditiivisteitä vinaigretten maustamiseen esim. ostereille.

Kokeile ”Bloody Mary vinaigrettea”:
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, tomaattimehua, lehtiselleribrunoisea, tabascoa ja OSCAR® Premium Sitruunatahna.

Keittojen maustaminen

Käytä OSCAR-fonditiivistettä keittojen mausteena. Tarjoile OSCAR® Simpukkafondi tiiviste maustettua clam chowder -keittoa. Tai kokeile tätä Hummer Bisquea OSCAR® Hummerifondi tiiviste maustettuna: Valmistusohje on täällä
 

Jälkiruoat ja pikkunaposteltavat uudenvuoden aterialle 


 

Olemme koonneet tähän joitakin parhaita kotitekoisten jälkiruokien reseptejämme.
 
Kokeile esim. Vohveleita Iberian kinkun kanssa ja mausta vohvelitaikina OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna tai valmista klassinen tai moderni versio katkarapucocktailista ja mausta äyriäiskastike OSCAR®OSCAR® Hummerifondi tiiviste.
 
Inspiroidu, kokeile reseptejä ja tarjoile herkullisia jälkiruokia tai pikkunaposteltavia.
 
Löydät ne täältä:

Häränhäntälastuja ja sipulimoussea

Simpukkakreemi

 

Hyvää uutta vuotta!