

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 02:29
AINESOSAT
- 400 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 50 g vihreää pestoa
- 25 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 50 ml vettä
- 500 g keitettyjä vihreitä linssejä
- 200 g kurkkua
- 200 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 g vihreitä oliiveja
- 150 g grillattua artisokkaa
- 150 g punaista paprikaa
- 200 g kaalia
- Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces peston öljyssä ja glaseeraa vedellä ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
- Kaada fileesuikaleet kulhoon ja sekoita joukkoon vihreä pesto.
- Pese ja pilko kaikki salaatin ainekset.
- Laita kaikki ainekset kulhoon ja tarjoa.