Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Voi-simpukkavaahto
Tarjoiluehdotus: paistettuja kampasimpukoita, Pancettaa, salottisipulia ja voi-simpukkavaahtoa.
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
100 g suolatonta voita
1 dl vettä
15 ml
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
2 rkl ranskankermaa (38 %)
2 kananmunankeltuaista
2 kaasupatruunaa
Valmistusohje
Ruskista voi kattilassa. Siivilöi ja kiehauta yhdessä veden ja
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
kanssa. Siirrä sivuun.
Sekoita ranskankerma ja munankeltuaiset keskenään. Kaada simpukkavoi joukkoon ohuena nauhana ja sekoita tasaiseksi
Kaada sifonipulloon ja lataa pulloon kaksi kaasupatruunaa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot