Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Lämmin vinegretti ruskistetusta voista (vegetaarinen)
Tarjoiluehdotus: Uusia perunoita, peruna-tuile, koristekrassia ja comtéa sekä lämmin vinegretti ruskistetusta voista
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1 l
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
5 rkl sinapinsiemeniä
5 tl hunajaa
1,5 dl omenaviinietikkaa
3 laakerinlehteä
150 g ruskistettua voita
Suolaa
Valmistusohje
Paahda sinapinsiemenet pannulla.
Karamellisoi hunaja ja lisää omenaviinietikka.
Lisää
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
, sinapinsiemenet ja laakerinlehti ja jätä kastike hautumaan.
Mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa ruskistettu voi joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot