Kana

Viiriäisenkoipia, sienirisottoa ja riistakeittoa

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 10 paistettua viiriäisenkoipea (voi käyttää säilöttyjä)

Risotto:

  • 2 salottisipulia
  • 300 g sieniä
  • 100 g voita
  • 1 l risottoriisiä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2,5 l Puljonki® Signature Kalaliemi
  • 150 g voita
  • 150 g kypsytettyä cheddarjuustoa raasteena
  • Vastapuristettua sitruunamehua

Riistakeitto:

Valmistusohje

Risotto:

  1. Soteeraa sienet ja sipuli voissa.
  2. Lisää risottoriisi ja soteeraa kuultavaksi.
  3. Lisää valkoviini ja anna imeytyä riisiin.
  4. Lisää Puljonki® Signature Kalaliemi ja hauduta risotto kypsäksi välillä sekoitellen. Risoton kuuluu puuroutua, mutta jyvissä pitää olla vielä purutuntumaa jäljellä.
  5. Sekoita joukkoon voi ja juustoraaste. Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi sitruunamehulla.

Riistakeitto: 

  1. Kiehauta Puljonki® Signature Riista Fond ja Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu. Kaada sherry joukkoon.
  2. Lisää pekoni ja rosmariini ja anna keiton vetäytyä kiehumispisteen alapuolella 10 minuuttia.