Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Vihreä tagine
Tämä on marokkolaistyylinen, vegaaninen pataruoka, jossa on keitettyjä pieniä perunoita, lehtimangoldia, oliiveja ja härkäpapuja
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
1 kg pieniä perunoita
ekstraneitsytoliiviöljy
3 isoa sipulia hienonnettuna
8 salottisipulia hienonnettuna
2 fenkolia hienonnettuna
3 rkl juustokuminaa
8 mustaa kardemummaa
6 laakerinlehteä
60 ml
OSCAR® Paistettu Maku
2 l vettä
400 g kuorittuja ja kuorimattomia härkäpapuja
1 maustettu sitruuna kuutioina
1 nippu paloiteltuja ja pestyjä hopeapenkkejä
300 g vihreitä kivettömiä oliiveja
2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
Valmistus
Paista perunoita isossa kattilassa kansi keskilämmöllä ekstraneitsytoliiviöljyssä kullanruskeiksi (noin 5 minuuttia).
Lisää sipuli, salottisipuli, fenkoli, mausteet ja laakerinlehdet.
Sekoita
OSCAR® Paistettu Maku
veteen mittakannussa ja kaada kattilaan.
Kiehauta, anna kiehua hiljalleen, laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Lisää pavut, hillottu sitruuna, hopeajuuri ja anna kiehua vielä minuutin ajan, ennen kuin otat sen pois levyltä.
Lisää oliivit, sitruunankuori ja mehu.
Vinkki:
Tarjoa couscousin kera.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Paistettu Maku
1 l pullo
Näytä tuotetiedot