

Sensational ”Beef Wellington”
Todellinen uudenvuoden klassikko – nyt kasvisversiona. Tarjoa sitä tämän vegaanisen madeiraskastikkeen kanssa joko ravintolassa tai uudenvuoden-menusi takeaway-vaihtoehtona.
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/08/2020 - 01:18
AINESOSAT
- 1 kg sulatettu Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 600 g voitaikinaa (esim. vegaanista)
- 500 g hienonnettuja herkkusieniä
- 100 g sipulia hienonnettuna
- 4 timjaminoksaa
- 50 g OSCAR® Sienifondi tiiviste
- suolaa ja pippuria
- munankeltuainen (tai neutraalin makuista öljyä)
- Kuullota sipuli, herkkusienet ja timjami öljytilkassa. Anna sen jälkeen kiehua, kunnes kaikki neste on haihtunut.
- Mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste:lla, suolalla ja pippurilla.
- Mausta sulatettu Hälsans Kök® Sensational™ Burger suolalla ja pippurilla ja sekoita hyvin.
- Kauli voitaikina kahdeksi n. 28x36 cm:n kokoiseksi levyksi. Aseta pihvimassa "makkaraksi" taikinan keskelle.
- Levitä sienimassa tasaisesti pihvimassan päälle tai ympärille niin, että se peittää sen kokonaan.
- Sivele voitaikinan sivut munankeltuaisella ja aseta päälle vielä yksi levy voitaikinaa. Sulje taikina tiiviisti niin, ettei siihen jää ilmarakoja.
- Leikkaa ylimääräinen voitaikina pois sivuilta niin, että taikinaa jää kaikkialle vain 3 cm.
- Sivele munankeltuaisella ja paista 12–14 min 180 °C:ssa kullanruskeiksi.
Related Product
Chef's Tip
Voit annostella yksittäin ja säilyttää viileässä paistamattomina.