

Vegan Schnitzel uusien perunoiden, savujuuston ja karhunlaukan, retiisien, kurkun ja parsan kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:14
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Vegan Schnitzel
- 800 g uusia perunoita, esikypsennettyinä
- 1 nippu parsoja
- 1 nippu retiisejä
- 2 kurkkua
- 20 g oliiviöljyä
- 20 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
Savustettu karhunlaukkatuorejuusto
- 200 g savujuustoa
- 1 dl kermaa
- 1 rkl karhunlaukkasosetta
- suolaa ja pippuria
- herneenversoja
- Vatkaa savujuusto, kerma ja karhunlaukkasose pehmeäksi tuorejuustoksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa retiisit tikuiksi ja laita jääveteen, kunnes niitä tarvitaan.
- Leikkaa parsat ja kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä.
- Hienonna kurkut karkeasti ja sekoita ne perunoiden, parsojen, oliiviöljyn ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste kanssa.
- Koristele perunasalaatti savustetulla karhunlaukkatuorejuustolla, retiisitikuilla ja herneenversoilla.
- Friteeraa Hälsans Kök® Vegan Schnitzel 170 °C:ssa 3–4 minuuttia ja tarjoile perunasalaatin kanssa.
Related Product
Chef's Tip
- Tarjoile ruisleipämurujen kanssa, jos haluat ruokaan rapeutta.
- Vaihda Vegan Schnitzel Hälsans Kök® Vegan Balls.