

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 03:36
Ainesosat
- 50 kpl Hälsans Kök® Vegan Balls
- 150 ml BBQ kastiketta
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 10 hapantaikinapatonkia (90–110 g)
- 200 g suippokaalia
- 200 g violettia suippokaalia
- 150 ml ranskankermakastiketta
- Sulata Hälsans Kök® Vegan Balls ja marinoi ne BBQ kastikkeella ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja sekoita.
- Kokoa sandwich ja ripottele päälle kastiketta.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
Vinkki
- Kokeile erilaisia marinadeja Hälsans Kök® Vegan Balls.
- Tarjoile sandwich lämpimänä.