Vegaanisia hampurilaisia, mangoa, ananasta ja jalapenoa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

Glace:

FERMENTOITU VALKOSIPULIMAJONEESI:

Glace:

  1. Kaada ananastölkin sisältämä neste kattilaan. Keitä sitä, punaviinietikkaa ja fariinisokeria kokoon paksuksi glaceksi. Anna glacen jäähtyä.
  2. Silppua salottisipuli. Lisää silppu, jalopenot, ananas ja mango jäähtyneen glacen joukkoon.
  3. Sivele jokainen Hälsans Kök® Sensational™ Burger glasella kummaltakin puolelta. Grillaa, kunnes ne ovat tahmeita ja kullankeltaisia.

Fermentoitu valkosipulimajoneesi:

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarjoilu:

  1. Voitele pohjasämpylän pinta valkosipulimajoneesilla. Lisää sille hienonnettus punakaalia, korianteria ja mangokuutioita.
  2. Laita päälle glaseerattu Hälsans Kök® Sensational™ Burger ja avokadoa sekä fermentoidulla valkosipulumajoneesilla sivelty sämpylän yläpuolisko.