Vegaanisia hampurilaisia, mangoa, ananasta ja jalapenoa

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

  • 10 Hälsans Kök Sensational Burger -pihviä
  • 10 hapanleipätaikinasämpylää
  • 4 viipaloitua avokadoa
  • 300 g mangoa kuutioina 
  • ¼ punakaali silputtuna
  • Korianteria

Glace:

  • 1 tölkki (400 g) ananasta
  • 300 g mangoa kuutioina 
  • 200 g fariinisokeria
  • 4 salottisipulia
  • 100 g hillottuja jalapenoja
  • 1 rkl OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 2 dl punaviinietikkaa

Fermentoitu valkosipulimajoneesi:

Valmistusohje

Glace:

  1. Kaada ananastölkin sisältämä neste kattilaan. Keitä sitä, punaviinietikkaa ja fariinisokeria kokoon paksuksi glaceksi. Anna glacen jäähtyä.
  2. Silppua salottisipuli. Lisää silppu, jalopenot, ananas ja mango jäähtyneen glacen joukkoon.
  3. Sivele jokainen Hälsans Kök Sensational Burger glasella kummaltakin puolelta. Grillaa, kunnes ne ovat tahmeita ja kullankeltaisia.

Fermentoitu valkosipulimajoneesi:

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarjoilu:

  1. Voitele pohjasämpylän pinta valkosipulimajoneesilla. Lisää sille hienonnettus punakaalia, korianteria ja mangokuutioita.
  2. Laita päälle glaseerattu Hälsans Kök Sensational Burger -pihvi ja avokadoa sekä fermentoidulla valkosipulumajoneesilla sivelty sämpylän yläpuolisko.

Hälsans Kök Sensational Burger glace