

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 09/17/2020 - 06:15
AINESOSAT
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 10 hapanleipätaikinasämpylää
- 4 viipaloitua avokadoa
- 300 g mangoa kuutioina
- ¼ punakaali silputtuna
- korianteria
Glace:
- 1 tölkki (400 g) ananasta
- 300 g mangoa kuutioina
- 200 g fariinisokeria
- 4 salottisipulia
- 100 g hillottuja jalapenoja
- 1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 dl punaviinietikkaa
FERMENTOITU VALKOSIPULIMAJONEESI:
- 4 dl vegaanista majoneesia (katso resepti täältä)
- 1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
Glace:
- Kaada ananastölkin sisältämä neste kattilaan. Keitä sitä, punaviinietikkaa ja fariinisokeria kokoon paksuksi glaceksi. Anna glacen jäähtyä.
- Silppua salottisipuli. Lisää silppu, jalopenot, ananas ja mango jäähtyneen glacen joukkoon.
- Sivele jokainen Hälsans Kök® Sensational™ Burger glasella kummaltakin puolelta. Grillaa, kunnes ne ovat tahmeita ja kullankeltaisia.
Fermentoitu valkosipulimajoneesi:
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Tarjoilu:
- Voitele pohjasämpylän pinta valkosipulimajoneesilla. Lisää sille hienonnettus punakaalia, korianteria ja mangokuutioita.
- Laita päälle glaseerattu Hälsans Kök® Sensational™ Burger ja avokadoa sekä fermentoidulla valkosipulumajoneesilla sivelty sämpylän yläpuolisko.