Vegaanisia hampurilaisia, karamellisoitua sipulia ja savustettua majoneesia

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINEKSET

HAMPURILAISET:

KARAMELLISOITU SIPULI:

FERMENTOITU JA SAVUSTETTU MAJONEESI:

Karamellisoitu sipuli:

 

  1. Leikkaa sipulit renkaiksi, kuumenna öljy keskilämmöllä ja lisää sipulirenkaat pannulle vähän kerrallaan.
  2. Lisää sipulirenkaiden joukkoon soijakastike ja OSCAR® Paistettu Maku, kun ne karamellisoituvat.

Fermentoitu ja savustettu majoneesi:

  1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja aseta sivuun.

Tarjoilu:

 

  1. Kuumenna sämpylät. Grillaa Hälsans Kök® Sensational™ Burger -pihvejä keskilämmöllä, kunnes niiden sisälämpötila on 74 astetta. Aseta vegaaniset cheddarviipaleet pihvien päälle.
  2. Voitele sämpylät savustetulla majoneesilla. Aseta salaatti pohjalle, pihvi se päälle ja viimeistele karamellisoidulla sipulilla.

Vinkki

Jos haluat makeamman makuprofiilin, voit lisätä 2 rkl Puljonki® Paholaisen Hillo® karamellisoitujen sipulirenkaiden joukkoon.