Vegaanisia hampurilaisia, karamellisoitua sipulia ja savustettua majoneesia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Hampurilaiset:

  • 10 Hälsans Kök Sensational Burger -pihviä
  • 10 hampurilaissämpylää
  • 10 vegaanista cheddarjuustoviipaletta
  • Salaatti

Karamellisoitu sipuli:

  • 6 kepasipulia
  • 1 rkl neutraalinmakuista öljyä
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 2 rkl OSCAR Paistettu Maku

Fermentoitu ja savustettu majoneesi:

  • 4 dl vegaanista majoneesia (katso resepti täältä)
  • 1 rkl OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 30 ml OSCAR Savu Maku mauste

Valmistusohje

Karamellisoitu sipuli:

  1. Leikkaa sipulit renkaiksi, kuumenna öljy keskilämmöllä ja lisää sipulirenkaat pannulle vähän kerrallaan.
  2. Lisää sipulirenkaiden joukkoon soijakastike ja OSCAR Paistettu Maku, kun ne karamellisoituvat.

Fermentoitu ja savustettu majoneesi:

  1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään ja aseta sivuun.

Tarjoilu:

  1. Kuumenna sämpylät. Grillaa Hälsans Kök Sensational Burger -pihvejä keskilämmöllä, kunnes niiden sisälämpötila on 74 astetta. Aseta vegaaniset cheddarviipaleet pihvien päälle.
  2. Voitele sämpylät savustetulla majoneesilla. Aseta salaatti pohjalle, pihvi se päälle ja viimeistele karamellisoidulla sipulilla.

Vinkki: Jos haluat makeamman makuprofiilin, voit lisätä 2 rkl Puljonki Paholaisen Hillo® karamellisoitujen sipulirenkaiden joukkoon.