

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 00:09
AINESOSAT
- 400 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 600 g sieniä (esim. herkkusieniä tai kanttarelleja)
- 4 salottisipulia leikattuina julienneen
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- ¼ nippu tuoretta timjamia
- 4 dl kasvipohjaista kermaa
- 2 sitruunaa ja kuori
- OSCAR® Sienifondi tiiviste
- OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- miedon makuista öljyä
- Soteeraa salottisipuli ja valkosipuli öljytilkassa. Lisää sienet ja Hälsans Kök® Fillet Pieces ja ruskista lisää.
- Lisää kerma ja anna kiehua hiljalleen, kunnes koostumus on sopivan kermainen. Mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja vastaraastetulla sitruunankuorella.
- Tarjoile krustadeissa pehmeän timjamin kera.