Krustadit täytteenä Fillet Pieces ja sienimuhennosta

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

400 g Hälsans Kök® Fillet Pieces 
600 g sieniä (esim. herkkusieniä tai kanttarelleja)
4 salottisipulia leikattuina julienneen
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
¼ nippu tuoretta timjamia 
4 dl kasvipohjaista kermaa 
2 sitruunaa ja kuori 
OSCAR® Sienifondi tiiviste 
OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
miedon makuista öljyä
 

  1. Soteeraa salottisipuli ja valkosipuli öljytilkassa. Lisää sienet ja Hälsans Kök® Fillet Pieces ja ruskista lisää.
  2. Lisää kerma ja anna kiehua hiljalleen, kunnes koostumus on sopivan kermainen. Mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja vastaraastetulla sitruunankuorella.
  3. Tarjoile krustadeissa pehmeän timjamin kera.