

Syltty paahdetuista juureksista ja Vegan Sausage -makkarasta
Tarjoa tätä vegaanista ”sylttyä” vieraillesi joulupöydässä karkean sinapin ja säilöttyjen punajuurten kerta.
- 10 Annosta
Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Mon, 10/05/2020 - 05:15
AINESOSAT
- 500 g suolaisia juureksia (juuripersiljaa, porkkanaa, palsternakkaa)
- 6 Hälsans Kök® Vegan Sausage
- 100 g paistettuja sieniä
- 400 g Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu
- 50 g OSCAR® Paistettu Maku
- 1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 neilikkaa
- ¼ tähtianis
- 2 laakerinlehteä
- 8 g agaria
- Kiehauta Puljonki® Signature Kasvisliemi Luomu ja lisää OSCAR® Paistettu Maku, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, neilikat, tähtianis ja laakerinlehdet. Anna liemen vetäytyä vähintään 1 tunti.
- Paista Hälsans Kök® Vegan Sausage kevyesti kullanruskeiksi ja anna jäähtyä.
- Kuori suolaiset juurekset ja aseta ne kerroksittain pitkänomaiseen vuokaan paistettujen Hälsans Kök® Vegan Sausage -kasvismakkaroiden ja paistettujen sienten kanssa.
- Siivilöi liemi. Kiehauta se yhdessä agarin kanssa ja mausta haluamallasi tavalla.
- Kaada liemi vuokaan ja painele ”sylttyä" niin, että se peittyy liemellä. Pidä kylmässä vähintään 6 tuntia tai kunnes se on asettunut.
- Tarjoa syltty viipaleina karkean sinapin ja säilöttyjen punajuurten kera.
Vinkki
Voit lisätä sylttyyn myös Hälsans Kök® Fillet Pieces -paljoa, niin saat lisää rakennetta.