

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 10/06/2020 - 00:30
AINESOSAT
- 5 Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 150 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 500 kg liotettuja valkoisia papuja
- 200 g brunoise-vihanneksia (porkkana, sipuli, selleri)
- 5 tomaattia neljään osaan leikattuina
- 1 bouquet garni (persiljaa, timjamia, purjoa)
- 1 laakerinlehti
- 2 rkl five spice -maustetta
- 5 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 50 g OSCAR® Savu Maku mauste
- 5 rkl oliiviöljyä
- 150 g korppujauhoa
- suolaa ja pippuria
- Soteeraa brunoise-vihannekset kiiltäviksi öljyssä. Lisää sitten pavut, Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, tomaatit, keittojuuret, suola ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen tunnin ajan. Lisää tarvittaessa vettä.
- Paista Hälsans Kök® Sensational™ Sausage kultaisiksi ja Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces rapeiksi öljyssä. Aseta se sitten syrjään.
- Poista bouquet garni keitetyistä pavuista ja mausta OSCAR® Savu Maku mauste.
- Laita papukerros suureen tulenkestävään vuokaan tai saviruukkuun (esim. Römertopf-paistolaatikkoon). Viipaloi paistetut Hälsans Kök® Sensational™ Sausage -siivut ja aseta ne Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces:n kanssa ensimmäiseksi kerrokseksi vuokaan. Peitä loput vuoasta pavuilla ja lisää hieman vettä.
- Peitä ruoan pinta korppujauholla ja laita uuniin 30 minuutiksi. Tarkista cassoulet säännöllisesti ja painele korppujauhokerros ruokaan useita kertoja paistamisen aikana.
- Tarjoile ateria suuresta astiasta hyvän leivän kera.