Vasikkaviillokki

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

Vihreä viillokki:

  • 1 nippu parsaa
  • 200 g punaisia helmisipuleita
  • 2 nippua porkkanaa
  • 200 g herneitä

Valmistusohje

  1. Leikkaa vasikanpaisti isoiksi kuutioiksi.
  2. Laita vasikanliha kattilaan ja lisää vettä. Kiehauta ja kuori vaahto sen jälkeen.
  3. Lisää OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu, OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio, porkkanat ja purjo sekä laakerinlehdet ja hieman tuoretta persiljaa ja timjamia.
  4. Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
  5. Valmistele parsat, porkkanat ja helmisipulit.
  6. Siivilöi liha ja kaada liemi kattilaan.
  7. Keitä parsa, helmisipuli ja porkkana fondissa 2 minuuttia.
  8. Siivilöi fondi ja säästä rapeat vihannekset.
  9. Kiehauta fondi ja sekoita joukkoon maissijauho. Lisää kerma.
  10. Kääntele vasikanliha joukkoon ja kuumenna. Lisää sitten vihannekset ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
  11. Tarjoa tuoreen persiljan ja uusien keitettyjen perunoiden kanssa.