Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Vasikkaviillokki
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
1 kg vasikanpaisti
1,2 l vettä
60 g
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
50 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
2 porkkanaa paloiteltuina
1 purjo paloiteltuna
3 laakerinlehteä
persiljaa
timjamia
maissijauhoa suurustamiseen
2 dl kermaa
suolaa ja pippuria
sitruunamehua
Vihreä viillokki:
1 nippu parsaa
200 g punaisia helmisipuleita
2 nippua porkkanaa
200 g herneitä
Valmistusohje
Leikkaa vasikanpaisti isoiksi kuutioiksi.
Laita vasikanliha kattilaan ja lisää vettä. Kiehauta ja kuori vaahto sen jälkeen.
Lisää
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
,
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
, porkkanat ja purjo sekä laakerinlehdet ja hieman tuoretta persiljaa ja timjamia.
Anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia.
Valmistele parsat, porkkanat ja helmisipulit.
Siivilöi liha ja kaada liemi kattilaan.
Keitä parsa, helmisipuli ja porkkana fondissa 2 minuuttia.
Siivilöi fondi ja säästä rapeat vihannekset.
Kiehauta fondi ja sekoita joukkoon maissijauho. Lisää kerma.
Kääntele vasikanliha joukkoon ja kuumenna. Lisää sitten vihannekset ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
Tarjoa tuoreen persiljan ja uusien keitettyjen perunoiden kanssa.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Lihaliemi jauhe Luomu
500 g ämpäri
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot