Välikyljystä, fermentoitua valkosipulia ja punaviinikastiketta

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1,2 kg riiputettua välikyljystä

Punaviinikastike:

Karamellisoitu sipuli:

Lisäksi:

Valmistusohje

Punaviinikastike:

  1. Lämmitä Puljonki Punaviinikastike ja vatkaa OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna sen joukkoon.
  2. Nosta kattila pois liedeltä juuri ennen tarjoilua ja lisää voi koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.

Karamellisoitu sipuli:

  1. Poista varovasti sipulien kaksi ulointa kerrosta ja säästä ne myöhemmäksi.
  2. Paista sipulit voissa kullanruskeiksi. Lisää Puljonki Lintu Demi Glace ja keitä kompotiksi. Mausta OSCAR Paistettu Maku -mausteella.
  3. Täytä säästetyt sipulit kompotilla ja kypsennä 120-asteisessa uunissa.

Ennen tarjoilua:

  1. Grillaa välikyljys haluamallasi tavalla, leikkaa ja asettele lautasille kastikkeen kanssa.
  2. Lisää lautasille myös nokare OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja koristele krassilla.