Välikyljystä, fermentoitua valkosipulia ja punaviinikastiketta

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1,2 kg riiputettua välikyljystä

Punaviinikastike:

Karamellisoitu sipuli:

Lisäksi:

Valmistusohje

Punaviinikastike:

  1. Lämmitä Puljonki® Punaviinikastike ja vatkaa OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna sen joukkoon.
  2. Nosta kattila pois liedeltä juuri ennen tarjoilua ja lisää voi koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.

Karamellisoitu sipuli:

  1. Poista varovasti sipulien kaksi ulointa kerrosta ja säästä ne myöhemmäksi.
  2. Paista sipulit voissa kullanruskeiksi. Lisää Puljonki® Lintu Demi Glace ja keitä kompotiksi. Mausta OSCAR® Paistettu Maku -mausteella.
  3. Täytä säästetyt sipulit kompotilla ja kypsennä 120-asteisessa uunissa.

Ennen tarjoilua:

  1. Grillaa välikyljys haluamallasi tavalla, leikkaa ja asettele lautasille kastikkeen kanssa.
  2. Lisää lautasille myös nokare OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja koristele krassilla.