Paistettua turskaa ja hollandaisekastiketta

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Turska:

  • 1,2 kg turskaa
  • 50 g jauhoa
  • 120 g kananmunaa (2 kpl)
  • 100 g korppujauhoa
  • 100 g voita

Kastike:

Valmistusohje

  1. Leikkaa turska sopiviksi paloiksi ja paneroi palat jauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa.
  2. Paista turskapalat voissa yhdeltä puolelta kullanruskeiksi. Käännä ja paista 10 sekuntia toiselta puolelta.
  3. Lämmitä Puljonki Hollandaise Classic ja mausta sitruunamehulla, jos tahdot kastikkeesta happamamman. Koristele ennen tarjoilua vasta silputulla tillillä.

Tarjoiluehdotus

  • 450 g parsaa
  • 100 g retiisejä
  • 150 g fenkolia
  • 45 g pähkinäöljyä

Huuhtele parsa, retiisit ja fenkoli ja leikkaa suikaleiksi. Kääntele kasvikset pähkinäöljyn ja sitruunamehun seoksessa. Nosta kala salaatin päälle.