Paistettua turskaa ja hollandaisekastiketta

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Turska:

  • 1,2 kg turskaa
  • 50 g jauhoa
  • 120 g kananmunaa (2 kpl)
  • 100 g korppujauhoa
  • 100 g voita

Kastike:

Valmistusohje

  1. Leikkaa turska sopiviksi paloiksi ja paneroi palat jauhoissa, kananmunassa ja korppujauhoissa.
  2. Paista turskapalat voissa yhdeltä puolelta kullanruskeiksi. Käännä ja paista 10 sekuntia toiselta puolelta.
  3. Lämmitä Puljonki® Hollandaise Classic ja mausta sitruunamehulla, jos tahdot kastikkeesta happamamman. Koristele ennen tarjoilua vasta silputulla tillillä.

Tarjoiluehdotus

  • 450 g parsaa
  • 100 g retiisejä
  • 150 g fenkolia
  • 45 g pähkinäöljyä

Huuhtele parsa, retiisit ja fenkoli ja leikkaa suikaleiksi. Kääntele kasvikset pähkinäöljyn ja sitruunamehun seoksessa. Nosta kala salaatin päälle.