Tortilla wrap ja Fillet Pieces

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
  • 10 kpl tortillawrapeja
  • 480 g kesäkurpitsaa 
  • 720 g munakoisoa 
  • 680 g tomaatteja 
  • 800 g romaine-salaattia 
  • 100 ml oliiviöljyä 
  • 40 g valkosipulia puristettuna
  • 30 g timjamia
  • 150 g vegaanista majoneesia 
  • 20 ml sitruunamehua
  1. Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Aseta viipaleet oliivien, valkosipulin ja timjamin kanssa uunipellille. Paista uunissa 170 °C:ssa 10 minuuttia.
  2. Viipaloi roomansalaatti ja tomaatit. 
  3. Sekoita vegaaninen majoneesi ja sitruunamehu.
  4. Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljytilkassa pannulla 4–7 minuuttia keskilämmöllä. 
  5. Voitele tortillawrapit majoneesilla ja lisää salaatti, tomaatti, grillatut vihannekset sekä Hälsans Kök® Fillet Pieces. Kääri wrapiksi, leikkaa puoliksi ja tarjoile. 

Vinkki

  • Lisää tuore hienonnettu rakuuna majoneesiin.
  • Kokeile vaihtaa tortillawrap rieskaan tai pitaleipään.