

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 03:27
Ainesosat
- 800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 10 kpl tortillawrapeja
- 480 g kesäkurpitsaa
- 720 g munakoisoa
- 680 g tomaatteja
- 800 g romaine-salaattia
- 100 ml oliiviöljyä
- 40 g valkosipulia puristettuna
- 30 g timjamia
- 150 g vegaanista majoneesia
- 20 ml sitruunamehua
- Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Aseta viipaleet oliivien, valkosipulin ja timjamin kanssa uunipellille. Paista uunissa 170 °C:ssa 10 minuuttia.
- Viipaloi roomansalaatti ja tomaatit.
- Sekoita vegaaninen majoneesi ja sitruunamehu.
- Paista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljytilkassa pannulla 4–7 minuuttia keskilämmöllä.
- Voitele tortillawrapit majoneesilla ja lisää salaatti, tomaatti, grillatut vihannekset sekä Hälsans Kök® Fillet Pieces. Kääri wrapiksi, leikkaa puoliksi ja tarjoile.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET

Vinkki
- Lisää tuore hienonnettu rakuuna majoneesiin.
- Kokeile vaihtaa tortillawrap rieskaan tai pitaleipään.