Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Tortellineja, paistettuja osterivinokkaita, sipulifumet'ta ja salviaa
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
8 suurta tortellinia
100 g osterivinokkaita
2 dl
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
50 g voita
3–4 hienonnettua salvianlehteä
suolaa ja pippuria
luomusitruunan kuori (valinnainen)
Valmistusohje
Paista osterivinokkaat kuivalla, kuumalla pannulla.
Kiehauta
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
, siirrä sivuun ja vatkaa voi joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kääntele keitetyt tortellinit kastikkeen joukkoon, lisää paistetut sienet ja hienonnettu salvia.
Halutessasi voit raastaa annosten pinnalle sitruunankuorta.
Video of Sieni ravioli ja Sipuli Fumet
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
1 l tetra
Näytä tuotetiedot