Torta/sandwich Vegan Schnitzel, tomatillosalsan, coleslawn ja salaatin kanssa

Meksiko

Tomatillo on olennainen osa meksikolaista ruokaa. Sitä käytetään esimerkiksi salsan verdessä. Tomatillon maku on täysin erilainen kuin tavallisessa tomaatissa, koska maku on hieman hapan ja hedelmäliha monien pienten siemenien kanssa on erittäin rapea. Maku miellyttää useimpia, ja joidenkin mielestä se on "erinomainen herkku".

  • 10 Annosta

Method

AINESOSAT

Coleslaw

Tomatillo-salsa

  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 valkoista salaattisipulia
  • 100 g korianteria
  • 600 g tomatilloja
  • 2 jalapenoa
  • suolaa
  • paahdettua seesamia (voi jättää pois)
     
  1. Kuumenna oliiviöljy suuressa kattilassa.
  2. Hienonna oregano karkeasti ja paista se rapeaksi öljyssä. Ota pois öljystä, aseta talouspaperin päälle ja ripottele päälle hieman suolaa.
  3. Hienonna suippokaali ja leikkaa kurkut viipaleiksi.
  4. Laita suippokaali ja kurkku kulhoon ja sekoita suolan kanssa.
  5. Raasta limetin kuori raastimen hienolla puolella ja purista limetin mehu. 
  6. Sekoita kaikki ainekset OSCAR® Premium Sitruunatahna ja majoneesin kanssa ja yhdistä coleslawn kanssa juuri ennen tarjoilua.
  7. Kuori valkosipuli ja sipuli. Hienonna ne ja korianteri karkeasti.
  8. Valuta tomatillot ja laita neste talteen.
  9. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita karkeaksi salsaksi. Mausta suolalla ja tomatilloliemellä.
  10. Paista Hälsans Kök® Vegan Schnitzel rapeiksi lopussa oreganoöljyssä.
  11. Paloittele roomansalaatti pieniksi paloiksi.
  12. Lämmitä briossisämpylät.
  13. Tarjoile kaikki kulhossa ja lautasilla "kokoa itse hampurilainen" -tarjoiluna.
     

Chef's Tip

  • Ateria voidaan tarjoilla suuren raakasalaatin ja kasvisten kanssa leivän sijaan.
  • Tarjoile lisukkeena ohuita siivuja tuoreista jalapenoista, niin saat lisää mausteisuutta.