Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Timjamilla maustettua lampaankaretta ja punaviini-portviinilientä
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
1,2 kg kokonainen lampaankare
15 g timjamia
Lisukkeeksi:
150 g polentaa
450 ml vettä
50 g mustaa oliivitapenadea
250 g vihreää parsaa
25 g voita
150 g hillottua punasipulia
Punaviini-portviiniliemi:
500 ml
Puljonki® Lammas Demi Glace
30 g
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
gastrique'a
5 g timjamia
10 g rosmariinia
10 g valkosipulia
3 g suolaa
2 g pippuria
Valmistusohje
Keitä polenta pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta tapenadella. Pane yöksi viileään painon alle, jotta rakenteesta tulee mahdollisimman kiinteä.
Leikkaa palasiksi oman mielen mukaan ja paista ennen tarjoilua öljyssä rapeiksi.
Paista lampaankare nahkapuolelta kullanruskeaksi. Viimeistele kypsennys 200-asteisessa uunissa timjamin kanssa. Anna vetäytyä ennen leikkaamista.
Paista parsat voissa napakoiksi. Kuumenna hillottuja punasipuleita, kunnes ne pehmenevät.
Keitä
Puljonki® Lammas Demi Glace
ja
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
kokoon 20 %. Lisää yrtit ja valkosipuli.
Siivilöi kastike ja mausta gastriquella, suolalla ja pippurilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Lammas Demi Glace
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot