Tikka masala (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Method

AINESOSAT

  1. Sekoita mausteet, chili, inkivääri, kardemumma ja valkosipulinkynnet maustetahnaksi.
  2. Ruskista Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces öljytilkassa ja ota sen jälkeen pois pannulta.
  3. Paista hienonnettu hopeasipuli pannulla öljytilkassa. 
  4. Lisää maustetahna ja tomaattipyree ja jatka paistamista.
  5. Lisää tomaattimurska ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
  6. Lisää paistetut Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.
  7. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  8. Lisää lopuksi vegaaninen ruokakerma, kuumenna ja mausta suolalla.
  9. Tarjoa lämmin tikka masala riisin kanssa.