Tikka masala (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

  • 1 kg Hälsans Kök® Fillet Pieces
  • 30 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
  • 4 hienonnettua hopeasipulia
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 10 g tomaattipyreetä
  • 500 ml vegaanista ruokakermaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 cm:n pala inkivääriä
  • 10 g juustokuminaa
  • 10 g jauhettua korianteria
  • 5 g kurkumaa
  • 5 g paprikajauhetta
  • 5 g garam masalaa
  • 12 kokonaista kardemummaa
  • 2 chiliä 
  • neutraalinmakuista öljyä
  • suolaa
     
  1. Sekoita mausteet, chili, inkivääri, kardemumma ja valkosipulinkynnet maustetahnaksi.
  2. Ruskista Hälsans Kök® Fillet Pieces öljytilkassa ja ota sen jälkeen pois pannulta.
  3. Paista hienonnettu hopeasipuli pannulla öljytilkassa. 
  4. Lisää maustetahna ja tomaattipyree ja jatka paistamista.
  5. Lisää tomaattimurska ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
  6. Lisää paistetut Hälsans Kök® Fillet Pieces.
  7. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  8. Lisää lopuksi vegaaninen ruokakerma, kuumenna ja mausta suolalla.
  9. Tarjoa lämmin tikka masala riisin kanssa.