

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 01:47
AINESOSAT
- 1 kg Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 4 hienonnettua hopeasipulia
- 800 g tomaattimurskaa
- 10 g tomaattipyreetä
- 500 ml vegaanista ruokakermaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 cm:n pala inkivääriä
- 10 g juustokuminaa
- 10 g jauhettua korianteria
- 5 g kurkumaa
- 5 g paprikajauhetta
- 5 g garam masalaa
- 12 kokonaista kardemummaa
- 2 chiliä
- neutraalinmakuista öljyä
- suolaa
- Sekoita mausteet, chili, inkivääri, kardemumma ja valkosipulinkynnet maustetahnaksi.
- Ruskista Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces öljytilkassa ja ota sen jälkeen pois pannulta.
- Paista hienonnettu hopeasipuli pannulla öljytilkassa.
- Lisää maustetahna ja tomaattipyree ja jatka paistamista.
- Lisää tomaattimurska ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste.
- Lisää paistetut Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces.
- Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi vegaaninen ruokakerma, kuumenna ja mausta suolalla.
- Tarjoa lämmin tikka masala riisin kanssa.