

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 03:30
Ainesosat
- 1 kg Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 100 g vihreää thai-currytahnaa
- 400 g thaimunakoisoa
- 50 g thaibasilikaa
- 800 g kookosmaitoa
- 4 kafferilimetin lehteä
- 500 g pikkumaissia
- 15 ml kalakastiketta
- 2 tuoretta punaista chiliä hienonnettuina
- 500 g perunoita
- 10 g fariinisokeria
- 300 g sokeriherneitä
- 1 kg keitettyä jasmiiniriisiä
- 40 g valkosipulia hienonnettuna
- 50 ml auringonkukkaöljyä
- Leikkaa perunat isoiksi paloiksi ja keitä 5 minuuttia.
- Kuumenna öljy wokissa, lisää valkosipuli ja paista vaaleanruskeaksi.
- Lisää vihreä currytahna ja pikapaista muutama sekunti. Lisää kookosmaito ja chili ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kalakastike ja fariinisokeri ja keitä vielä pari minuuttia.
- Lisää Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, sokeriherneet, minimaissi ja thai-munakoiso.
- Lisää perunat, limetinlehdet ja hienonnettu thaibasilika. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
- Tarjoile ateria riisin kanssa.
Related Product

Chef's Tip
- Vaihda vihreä curry panang-, massaman- tai punaiseen currytahnaan.
- Esikypsennä Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste kanssa 5–8 minuuttia, jos haluat enemmän makua.