Täyteläinen kylmä kanasalaatti parsan ja uusien perunoiden kanssa

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat

  • 2 suurta broileria
  • 60 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste Luomu
  • 1 nippu parsaa kiehautettuna
  • 800 g uusia perunoita keitettynä
  • 5 kerää sydänsalaattia
  • Tuoreita yrttejä
  • hillottua punasipulia

Kastike:

Valmistusohje

Broileri ja salaatti:

  1. Huuhtele broilerit ja keitä ne vedessä OSCAR® Kanafondi tiiviste Luomu (Vinkki: anna broilerien vetäytyä liemessä, jotta ne pysyvät mehukkaina.)
  2. Säilytä keitinliemi kastiketta varten.
  3. Leikkaa broilerit ja marinoi kastikkeella. Resepti on alla.
  4. Leikkaa perunat, parsat ja sydänsalaatti sopivan kokoisiksi paloiksi ja tarjoile marinoidun broilerin kanssa täyteläisenä salaattina.
  5. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja hillotulla punasipulilla.
  6. Tarjoile esimerkiksi uppomunan kanssa

Kastike:

  1. Kiehauta keitinliemi/vesi ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste Luomu.
  2. Lisää joukkoon suurus koko ajan sekoittaen ja kiehauta.
  3. Anna jäähtyä ja vatkaa kevyesti. Kääntele tuorejuuston joukkoon.
  4. Mausta sinapilla ja lisää hienonnettu ruohosipuli.