Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Täyteläinen kylmä kanasalaatti parsan ja uusien perunoiden kanssa
10
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainesosat
2 suurta broileria
60 ml
OSCAR® Kanafondi tiiviste Luomu
1 nippu parsaa kiehautettuna
800 g uusia perunoita keitettynä
5 kerää sydänsalaattia
Tuoreita yrttejä
hillottua punasipulia
Kastike:
1 dl broilerin keitinlientä (tai vettä)
40 ml
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste Luomu
15 g maissijauhoa
300 g tuorejuustoa 0,3 %
sinappia
ruohosipulia
Valmistusohje
Broileri ja salaatti:
Huuhtele broilerit ja keitä ne vedessä
OSCAR® Kanafondi tiiviste Luomu
(Vinkki: anna broilerien vetäytyä liemessä, jotta ne pysyvät mehukkaina.)
Säilytä keitinliemi kastiketta varten.
Leikkaa broilerit ja marinoi kastikkeella. Resepti on alla.
Leikkaa perunat, parsat ja sydänsalaatti sopivan kokoisiksi paloiksi ja tarjoile marinoidun broilerin kanssa täyteläisenä salaattina.
Viimeistele tuoreilla yrteillä ja hillotulla punasipulilla.
Tarjoile esimerkiksi uppomunan kanssa
Kastike:
Kiehauta keitinliemi/vesi ja
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste Luomu
.
Lisää joukkoon suurus koko ajan sekoittaen ja kiehauta.
Anna jäähtyä ja vatkaa kevyesti. Kääntele tuorejuuston joukkoon.
Mausta sinapilla ja lisää hienonnettu ruohosipuli.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kanafondi tiiviste Luomu
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kasvisfondi tiiviste Luomu
1 l pullo
Näytä tuotetiedot