Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Tagliatellea, fumet'ta ja confit-keltuainen
4
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
600 g esikeitettyä tagliatellea
8 dl
Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
40 g
OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
40 g
OSCAR Savu Maku mauste
sitruunan kuori
ruohosipuliöljyä
4 kananmunankeltuaista (luomu)
Valmistusohje
Kuumenna miedon makuinen öljy 62-asteiseksi ja anna munankeltuaisten kypsyä öljyssä vähintään tunnin ajan.
Kiehauta
Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
ja
OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
. Mausta lopuksi
OSCAR Savu Maku mauste
.
Nosta kunkin pasta-annoksen keskelle confit-keltuainen. Kaada lämmin liemi annosten päälle ja viimeistele ruohosipuliöljyllä.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Savu Maku mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot