

Method
Submitted by Zia Johansen on Mon, 10/05/2020 - 05:26
AINESOSAT
- 500 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 900 g filo-taikinaa
- 4 omenaa kuutioina
- 2 punasipulia kuutioina
- 50 g pistaasipähkinöitä
- 100 g kuivattua aprikoosia kuutioina
- 100 g Puljonki® Paholaisen Hillo®
- 1 tl jauhettua kanelia
- 1 dl neutraalin makuista öljyä
- Soteeraa sipulit ja omenat öljytilkassa. Lisää sitten joukkoon Hälsans Kök® Vegan Mince, Puljonki® Paholaisen Hillo®, aprikoosi ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta seos ei pala pohjaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Ota filo-taikinalevy ja aseta se kuivalle pöydälle. Sivele miedon makuista öljyä ja aseta päälle toinen filo-taikinalevy. Tee samalla tavalla vähintään 5 kerrosta.
- Jaa täyte filo-taikinan keskelle ja rullaa taikina puoliksi sen päälle. Sulje päät täytteen kohdalle asti ja rullaa taikina kokonaan rullaksi. Sen jälkeen sinulla on suljettu struudeli, jossa täyte on kokonaan filo-taikinan sisällä.
- Sivele struudeli öljyllä ja paista 20–25 min 200 asteessa kullanruskeiksi ja rapeiksi.
Related Product
Chef's Tip
Voit myös ripotella struudelin päälle tomusokeria ja etikkajauhetta.