Stir fry

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainekset

Stir fry -kastike:

Stir fry:

Lisäksi:

  • 20 g paahdettua sipulia
  • 600 g jasmiiniriisiä
  • 1,2 l vettä
  • thaibasilikaa
  • korianteria 
  1. Puhdista ja leikkaa inkivääri, sitruunaruoho, valkosipuli, limetinlehdet, chili ja soseuta kastike tasaiseksi kastikkeeksi soijasta, OSCAR® Paistettu Maku mausteesta ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
  2. Puhdista ja leikkaa kaikki vihannekset
  3. Pikapaista Hälsans Kök® Fillet Pieces -valmistetta öljytilkassa. Lisää paprikat, paksoi ja punasipuli ja paista muutama minuutti.
  4. Glaseeraa stir fry -kastikkeella, tarkista maku ja neste vedellä.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan
  6. Kaada ruoka kulhoon ja koristele thaibasilikalla ja korianterilla.
  7. Tarjoile riisi kulhossa paahdettujen sipulien kera.