Stir fry

  • 10 annosta

RECEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Stir fry -kastike:

  • 50 ml OSCAR Paistettu Maku
  • 30 g OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 75 ml vähäsuolaista soijakastiketta
  • 20 g inkivääriä
  • 2 suurta valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunaruohonvarsi 
  • 3 kafferilimetin lehteä
  • vihreä chili maustamiseen  

Stir fry:

  • 500 g Hälsans Kök Fillet Pieces
  • 300 g paksoita
  • 300 g punaista paprikaa
  • 150 g punasipulia
  • 5 kevätsipulia
  • öljyä
  • 100 ml vettä  

Lisäksi:

  • 20 g paahdettua sipulia
  • 600 g jasmiiniriisiä
  • 1,2 l vettä
  • thaibasilikaa
  • korianteria 

Valmistusohje

  1. Puhdista ja leikkaa inkivääri, sitruunaruoho, valkosipuli, limetinlehdet, chili ja soseuta kastike tasaiseksi kastikkeeksi soijasta, OSCAR Paistettu Maku mausteesta ja OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna.
  2. Puhdista ja leikkaa kaikki vihannekset
  3. Pikapaista Hälsans Kök Fillet Pieces -valmistetta öljytilkassa. Lisää paprikat, paksoi ja punasipuli ja paista muutama minuutti.
  4. Glaseeraa stir fry -kastikkeella, tarkista maku ja neste vedellä.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan
  6. Kaada ruoka kulhoon ja koristele thaibasilikalla ja korianterilla.
  7. Tarjoile riisi kulhossa paahdettujen sipulien kera.