

Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 10/29/2020 - 03:40
Ainekset
Stir fry -kastike:
- 50 ml OSCAR® Paistettu Maku
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 75 ml vähäsuolaista soijakastiketta
- 20 g inkivääriä
- 2 suurta valkosipulinkynttä
- 1 sitruunaruohonvarsi
- 3 kafferilimetin lehteä
- vihreä chili maustamiseen
Stir fry:
- 500 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 300 g paksoita
- 300 g punaista paprikaa
- 150 g punasipulia
- 5 kevätsipulia
- öljyä
- 100 ml vettä
Lisäksi:
- 20 g paahdettua sipulia
- 600 g jasmiiniriisiä
- 1,2 l vettä
- thaibasilikaa
- korianteria
- Puhdista ja leikkaa inkivääri, sitruunaruoho, valkosipuli, limetinlehdet, chili ja soseuta kastike tasaiseksi kastikkeeksi soijasta, OSCAR® Paistettu Maku mausteesta ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
- Puhdista ja leikkaa kaikki vihannekset
- Pikapaista Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces -valmistetta öljytilkassa. Lisää paprikat, paksoi ja punasipuli ja paista muutama minuutti.
- Glaseeraa stir fry -kastikkeella, tarkista maku ja neste vedellä.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan
- Kaada ruoka kulhoon ja koristele thaibasilikalla ja korianterilla.
- Tarjoile riisi kulhossa paahdettujen sipulien kera.