Spaghetti Bolognese

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince 
  • 600 g tomaattimurskaa
  • 15 g OSCAR® Kasvisliemi jauhe Luomu
  • 3 rkl oliiviöljyä 
  • 2 sipulia hienonnettuna
  • 3 isoa porkkanaa hienonnettuna
  • 2 lehtisellerin vartta hienonnettuna
  • 5 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 350 g sieniä siivutettuna
  • 3 rkl tomaattipyreetä 
  • 2 tl tuoretta oreganoa hienonnettuna 
  • 300 ml vettä 
  • vastajauhettua mustapippuria 

Lisukkeet

  • 800 g spagettia 
  • 80 g vegaanista parmesaania
  • tuoretta basilikaa
  1. Kuumenna öljy ja paista sipulia, valkosipulia, porkkanaa, selleriä ja sieniä 5–10 minuuttia. Lisää loput ainekset Hälsans Kök® Vegan Mince lukuun ottamatta ja keitä kastiketta 15–20 minuuttia. 
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 3–4 rkl keitinvedestä, mutta kaada loput pois. 
  3. Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince tomaattikastikkeeseen ja kuumenna vielä 3–4 minuuttia. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä. 
  4. Tarjoile bolognese pastan, tuoreen basilikan ja raastetun vegaanisen parmesaanin kanssa.