

Method
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 04:33
Ainesosat
- 800 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 600 g tomaattimurskaa
- 15 g OSCAR® Kasvisliemi jauhe Luomu
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 sipulia hienonnettuna
- 3 isoa porkkanaa hienonnettuna
- 2 lehtisellerin vartta hienonnettuna
- 5 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 350 g sieniä siivutettuna
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl tuoretta oreganoa hienonnettuna
- 300 ml vettä
- vastajauhettua mustapippuria
Lisukkeet
- 800 g spagettia
- 80 g vegaanista parmesaania
- tuoretta basilikaa
- Kuumenna öljy ja paista sipulia, valkosipulia, porkkanaa, selleriä ja sieniä 5–10 minuuttia. Lisää loput ainekset Hälsans Kök® Vegan Mince lukuun ottamatta ja keitä kastiketta 15–20 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä 3–4 rkl keitinvedestä, mutta kaada loput pois.
- Lisää Hälsans Kök® Vegan Mince tomaattikastikkeeseen ja kuumenna vielä 3–4 minuuttia. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä.
- Tarjoile bolognese pastan, tuoreen basilikan ja raastetun vegaanisen parmesaanin kanssa.