Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Sitruuna-marenkipiirakka
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Piirakan pohja ja täyte:
1 esipaistettu piirakkapohja
400 g kondensoitua maitoa
45 g
OSCAR Premium Sitruunatahna
50 ml vettä
Marenki päälle ja lastuiksi:
100 g pastöroituja kananmunanvalkuaisia
150 g tomusokeria
25 g
OSCAR Premium Sitruunatahna
20 g vaniljasokeria
Valmistusohje
Vatkaa kondensoitua maitoa,
OSCAR Premium Sitruunatahna
ja vettä kulhossa täydellä teholla 5–10 minuuttia.
Kaada sitruunatäyte murutaikinapohjan päälle ja pane piirakka jääkaappiin.
Vatkaa munanvalkuaiset ja tomusokeri pehmeäksi marengiksi. Sekoita
OSCAR Premium Sitruunatahna
ja vaniljasokeri joukkoon.
Levitä 2/3 marengista tarttumattomalle paperille ja pane kuivuriin 75 asteeseen 6–12 tunniksi. Halutessasi voit käyttää tavallista uunia.
Lusikoi loppu marenki pursotuspussiin, pursota täytteen päälle ja ruskista pinta polttimella.
Nosta lautasille ja koristele marenkilastuilla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Premium Sitruunatahna
450 g purkki
Näytä tuotetiedot