Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Sipuli fumet kanssa västerbotten juusto
Resepti antaa 5 dl kastiketta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
2 keitettyä perunaa
4 dl
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
100 g Västerbotten juustoa
60 g voita
0,5 nippu ruohosipulia pilkottuna
Valmistusohje
Leikkaa kuoritut perunat lohkoiksi tai pariisinperunaksi. Keitä kypsäksi vähäsuolaisessa vedessä.
Kiehauta
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
ja Västerbotten juustoa samalla sekoittaen.
Anna kastikkeen maustua 10 minuuttia samalla saostuen toivotun paksuiseksi. Vatkaa joukkoon kylmää voita nokareina.
Yhdistä kastike perunoiden ja ruohosipulisilpun kanssa.
Tarjoile kastike ja perunat uunissa suolapaahdettujen varsisellerien, erilaisten sipuleiden ja tuoreiden yrttien kanssa.
Video of SUOLAPEDILLÄ KYPSENNETTYÄ JUURISELLERIÄ
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu
1 l tetra
Näytä tuotetiedot