Kala/äyriäiset

Simpukoita valkoviinikastikkeessa

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 2,5 kg simpukoita
  • 60 g OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
  • 2 dl vettä
  • 70 g salottisipulia
  • 100 g sipulia julienne-suikaleina
  • 100 g porkkanaa julienne-suikaleina
  • 100 g purjoa julienne-suikaleina
  • 100 g selleriä julienne-suikaleina
  • 2 dl kermaa (38 %)
  • 30 g persiljaa

Valmistusohje

  1. Puhdista simpukat.
  2. Kuumenna vesi ja OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio kiehuvaksi. Lisää simpukat ja kasvikset ja höyrytä kypsiksi.
  3. Nosta simpukat pois kattilasta. Lisää kerma ja keitä kokoon. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua.