Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Simpukkalinguine
4
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
öljyä paistamiseen
50 g salottisipulia
1/4 valkosipulinkynsi
50 g kirsikkatomaatteja
1 dl vettä
15 g
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
10 g
OSCAR Simpukkafondi tiiviste
chiliä
300 g esikeitettyä linguinepastaa
1 dl kermaa
40 g kuorittuja simpukoita (tai 200–300 g kuorellisia)
50 g tuoretta babypinaattia
tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
Valmistusohje
Paista salottisipulia, valkosipulia ja halkaistuja kirsikkatomaatteja tilkassa oliiviöljyä.
Lisää vesi,
OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
ja
OSCAR Simpukkafondi tiiviste
.
Kiehauta ja lisää joukkoon esikeitetty linguine.
Lisää kerma.
Höyrytä simpukat ja kääntele ne pastan joukkoon. Lisää myös pinaatti ja yrtit.
Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa simpukkafondia.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot