Simpukkalinguine

  • 4 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • öljyä paistamiseen
  • 50 g salottisipulia
  • 1/4 valkosipulinkynsi
  • 50 g kirsikkatomaatteja
  • 1 dl vettä
  • 15 g OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
  • 10 g OSCAR Simpukkafondi tiiviste
  • chiliä
  • 300 g esikeitettyä linguinepastaa
  • 1 dl kermaa
  • 40 g kuorittuja simpukoita (tai 200–300 g kuorellisia)
  • 50 g tuoretta babypinaattia
  • tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä

Valmistusohje

  1. Paista salottisipulia, valkosipulia ja halkaistuja kirsikkatomaatteja tilkassa oliiviöljyä.
  2. Lisää vesi, OSCAR Premium Valkoviini Reduktio ja OSCAR Simpukkafondi tiiviste.
  3. Kiehauta ja lisää joukkoon esikeitetty linguine.
  4. Lisää kerma.
  5. Höyrytä simpukat ja kääntele ne pastan joukkoon. Lisää myös pinaatti ja yrtit.
  6. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa simpukkafondia.