Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Simpukkakreemi
Tarjoiluehdotus: Friteerattuja sinisimpukoita ja simpukkakreemiä
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Perusemulsio:
3 pastöroitua munanvalkuaista
0,5 tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
3 dl miedon makuista öljyä
0,5 dl vettä
Simpukkakreemi:
2 dl perusemulsiota
2 dl ranskankermaa (38 %)
15 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
30 ml
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
Valmistusohje
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarjoile jäähdytettynä.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot