Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Kala/äyriäiset
Simpukkakeitto
8
Annosta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
200 g kuorittuja simpukoita (noin 1 kg kuorellisia simpukoita)
50 ml
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
30 ml
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
50 g savupekonia
125 g sipulia
175 g kiinteitä perunoita
125 g selleriä
125 g porkkanaa
1/2 fenkoli
1,5 l vettä
5 dl kermaa
suurustetta
Valmistusohje
Leikkaa ainekset sopivan kokoisiksi kuutioiksi. Paista ensin pekoni rapeaksi. Lisää sipuli, fenkoli, selleri, porkkana ja perunat.
Lisää 1,5 litraa vettä,
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
ja
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
ja anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä
Soseuta kermaiseksi tai säilytä purutuntuma ja saosta halutessasi suurusteella.
Viimeistele soseutettu tai suurustettu keitto kermalla.
Lisää juuri ennen tarjoilua joko pakastesimpukoita tai tuoreita höyrytettyjä simpukoita. Maista ja lisää tarvittaessa
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
.
Perinteisesti keitto tarjoillaan koverretun leivän sisällä ja päälle ripotellaan tuoreita yrttejä.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot