Simpukkakeitto

  • 8 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Valmistusohje

  1. Leikkaa ainekset sopivan kokoisiksi kuutioiksi. Paista ensin pekoni rapeaksi. Lisää sipuli, fenkoli, selleri, porkkana ja perunat.
  2. Lisää 1,5 litraa vettä, OSCAR Premium Valkoviini Reduktio ja OSCAR Simpukkafondi tiiviste ja anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä
  3. Soseuta kermaiseksi tai säilytä purutuntuma ja saosta halutessasi suurusteella.
  4. Viimeistele soseutettu tai suurustettu keitto kermalla.
  5. Lisää juuri ennen tarjoilua joko pakastesimpukoita tai tuoreita höyrytettyjä simpukoita. Maista ja lisää tarvittaessa OSCAR Simpukkafondi tiiviste.
  6. Perinteisesti keitto tarjoillaan koverretun leivän sisällä ja päälle ripotellaan tuoreita yrttejä.