Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Simpukkakastike
Valkoviinipohjainen, kevyttä kermakastiketta simpukoiden kanssa. Maustettu ostereilla, kermaa, sitruunaa ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Sopii erinomaisesti esimerkiksi höyrytetylle vaalealle kalalle. 1–1,2 litraa kastiketta
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
40 ml
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
30 g
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
6 dl vettä
4 dl kermaa
1 sitruunan kuori
4 vartta tilliä
pitkäpippuria
halutessasi 4 osteria
Valmistusohje
Kiehauta kaikki ainekset, lukuun ottamatta kermaa ja ostereita. Anna fondin kiehua hiljalleen, jotta maku paranee.
Siivilöi ja lisää kerma.
Sekoita juuri ennen tarjoilua 4 osteria (mieluiten veden kanssa) kastikkeeseen sauvasekoittimella.
Tarjoa halutessasi tuoreen hienonnetun tillin kanssa esimerkiksi uppopaistetun kalan kastikkeena.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Premium Valkoviini Reduktio
450 g purkki
Näytä tuotetiedot