Sieniraguu (vegaaninen)

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

LISÄKSI:

  • 1 hienonnettu sipuli
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 250 g puhdistettuja ja paloiteltuja sieniä
  • 10 pientä pinaattinippua
  • 30 ml öljyä
  • 50 g friteerattuja kapriksia
  1. Keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Kiehauta vesi, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja Hälsans Kök® Fillet Pieces 5–7 minuuttia.  
  3. Paista sipuli, valkosipuli ja sienet tilkassa neutraalinmakuista öljyä.
  4. Kiehauta vesi, OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja vegaanista ruokakermaa 3 minuuttia.
  5. Siivilöi Hälsans Kök® Fillet Pieces -fileesuikaleet liemestä ja kääntele ne keitettyjen perunoiden, paistettujen sienien ja kastikkeen joukkoon.
  6. Anna raguun kiehua hiljalleen, kunnes koostumus on sopiva. Mausta ennen tarjoilua. 
  7. Ryöppää pinaatti vedessä, jossa on tilkka oliiviöljyä. Valuta ja mausta suolalla ja pippurilla.
  8. Ripottele raguun ja pinaatin päälle friteerattuja kapriksia ennen tarjoilua.