

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 01/05/2021 - 02:09
AINESOSAT
- 600 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 300 ml vettä
- 30 ml OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste
- 1 kg pieniä perunoita
- 150 ml vegaanista ruokakermaa
- 600 ml vettä
- 30 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- 30 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
LISÄKSI:
- 1 hienonnettu sipuli
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- 250 g puhdistettuja ja paloiteltuja sieniä
- 10 pientä pinaattinippua
- 30 ml öljyä
- 50 g friteerattuja kapriksia
- Keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä.
- Kiehauta vesi, OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste ja Hälsans Kök® Fillet Pieces 5–7 minuuttia.
- Paista sipuli, valkosipuli ja sienet tilkassa neutraalinmakuista öljyä.
- Kiehauta vesi, OSCAR® Sienifondi tiiviste, OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja vegaanista ruokakermaa 3 minuuttia.
- Siivilöi Hälsans Kök® Fillet Pieces -fileesuikaleet liemestä ja kääntele ne keitettyjen perunoiden, paistettujen sienien ja kastikkeen joukkoon.
- Anna raguun kiehua hiljalleen, kunnes koostumus on sopiva. Mausta ennen tarjoilua.
- Ryöppää pinaatti vedessä, jossa on tilkka oliiviöljyä. Valuta ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Ripottele raguun ja pinaatin päälle friteerattuja kapriksia ennen tarjoilua.