Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Pekonilla ja sienillä maustettuja röstiperunoita
10
Annosta
Tulosta
Resepti ja valmistusohje
Resepti ja valmistusohje
Ainekset
1 kg jauhoisia perunoita
200 g pekonia
1 dl kermaa
2 kananmunaa
50 ml
OSCAR® Sienifondi tiiviste
1 pieni nippu tuoretta timjamia
Valmistusohje
Raasta perunat ohuiksi suikaleiksi ja purista kuiviksi.
Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi.
Sekoita kerma, kananmunat,
OSCAR® Sienifondi tiiviste
ja timjami keskenään ja kääntele seos perunoiden ja pekonikuutioiden joukkoon.
Paina massa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea.
Röstin voi täyttää ja kääriä rullalle tai sen voi leikata pienemmiksi paloiksi ja lämmittää paistinpannulla.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Sienifondi tiiviste
0,98 l pullo
Näytä tuotetiedot