Shoyu ramen

  • 5 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Ehdotuksia muiksi ainesosiksi:

  • chachua (porsaanlihaa)
  • siitakesieniä
  • kevätsipulia
  • pak choita
  • soba-nuudeleita
  • ituja
  • retiisejä
  • mustia seesaminsiemeniä
  • shoyu tamago (soijakastikemunia)

Valmistusohje:

  1. Kuori ja siivuta valkosipulit, inkivääri ja chili.
  2. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä tunnin ajan.
  3. Siivilöi ramenkeittopohja. Kuumenna se ja kaada lihan, käsiteltyjen vihannesten ja keitettyjen sobanuudeleiden päälle.
  4. Koristele iduilla, retiiseillä, kevätsipulilla, sesaaminsiemenillä ja shoyu tamagolla.