Sensational™ Sausage ja haudutettua lehtikaalia lämpimien mausteiden kera

Klassista ja perinteistä - myös silloin, kun haluat tarjota vieraillesi vegaanista ja kasvisjouluruokaa.  

  • 10 annosta

Valmistusohje

Ainesosat

10 kpl Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
2 kg lehtikaalia hienonnettuna
50 g voita
1 l kuohukermaa
1 dl sokeria
suolaa
mustapippuria myllystä
hienonnettua muskottipähkinää
1 kanelitanko
¼ tähtianis 
suurustetta
 

  1. Soteeraa lehtikaalia voissa 1-2 minuuttia. Lisää kerma, tähtianis ja kaneli. Anna hautua 20-30 min. Jos seos on liian kuivaa, lisää tarvittaessa hieman vettä.
  2. Mausta lehtikaali sokerilla, suolalla, vastajauhetulla pippurilla ja ripauksella muskottipähkinää.
  3. Kun kaali on kypsä, voit halutessasi suurustaa sitä. Anna lehtikaalin kiehua 3–5 minuuttia ja sekoita koko ajan.
  4. Paista Hälsans Kök® Sensational™ Sausage rapeaksi ja kullanruskeaksi keskilämmöllä, kunnes sisälämpötila on 74 °C.
  5. Tarjoile nokare lehtikaalia. 
     

Chef's Tip

Voit lisätä Hälsans Kök® Sensational™ Sausage -kasvismakkaraan makua esim. lisäämällä kypsennyksen aikana OSCAR® Paistettu Maku.