Sensational-pippuri "pihvi", aromaattisen demi-glacen ja glaseerattujen vihannesten kanssa

  • 10 Annosta

Method

Ainesosat

Aromaattinen demi-glace 

Lisukkeet 

  • 800 g parsakaalia
  • 50 g hillottua punasipulia 
  • 30 g leveälehtistä persiljaa
  • 5 kevätsipulia 
  • 15 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 20 ml oliiviöljyä 
  • 50 ml vettä 
     
  1. Kuumenna uuni ja uunipelti 250 °C:een. 
  2. Voitele jäiset Hälsans Kök® Sensational™ Burger -pihvit OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa niitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
  3. Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja mausta se OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste. Lisää sitruunatimjami. 
  4. Leikkaa parsakaali pienemmiksi paloiksi ja höyrytä ne oliiviöljyssä, OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja vedessä, kunnes ne ovat al dente. 
  5. Ryöppää persilja ja lisää se juuri ennen tarjoilua yhdessä hillottujen punasipuleiden ja kevätsipuleiden kanssa ja glaseeraa yhdessä parsakaalin kanssa. 

Chef's Tip

  • Sensational™ Burger voidaan myös paistaa hienonnetun valkosipulin ja timjamin kanssa.