Sensational-pippuri "pihvi", aromaattisen demi-glacen ja glaseerattujen vihannesten kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Aromaattinen demi-glace 

Lisukkeet 

  • 800 g parsakaalia
  • 50 g hillottua punasipulia 
  • 30 g leveälehtistä persiljaa
  • 5 kevätsipulia 
  • 15 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 20 ml oliiviöljyä 
  • 50 ml vettä 
     
  1. Kuumenna uuni ja uunipelti 250 °C:een. 
  2. Voitele jäiset Hälsans Kök® Sensational™ Burger -pihvit OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa niitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
  3. Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja mausta se OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste. Lisää sitruunatimjami. 
  4. Leikkaa parsakaali pienemmiksi paloiksi ja höyrytä ne oliiviöljyssä, OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja vedessä, kunnes ne ovat al dente. 
  5. Ryöppää persilja ja lisää se juuri ennen tarjoilua yhdessä hillottujen punasipuleiden ja kevätsipuleiden kanssa ja glaseeraa yhdessä parsakaalin kanssa. 

Vinkki

  • Sensational™ Burger voidaan myös paistaa hienonnetun valkosipulin ja timjamin kanssa.