

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Tue, 03/23/2021 - 05:42
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger, pakaste
- 10 briossisämpylää
- 300 g sieniä
- 20 ml rypälesiemenöljyä
- 15 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
- 200 g punasipulia
- 200 ml vegaanista ranskankermakastiketta
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 100 g babypinaattia
- 10 vegaanista cheddarjuustoviipaletta
- 10 röstiperunaa (45 g/kpl)
- Puhdista ja leikkaa sienet. Paista ne öljyssä ja glaseeraa OSCAR® Sienifondi tiiviste ja laita ne sivuun.
- Kuori sipulit ja leikkaa ne 1 cm:n kokoisiksi renkaiksi. Grillaa niitä, kunnes kypsyys on al dente.
- Sekoita vegaaninen ranskankermakastike ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
- Kuumenna uuni ja uunipelti 250 °C:een.
- Laita jäiset Hälsans Kök® Sensational™ Burger kuumaan uuniin. Grillaa 6–8 minuuttia, kunnes niiden sisälämpötila on 74 °C.
- Paista röstiperunat rapeiksi.
- Paahda hampurilaissämpylät ja kokoa ne Hälsans Kök® Sensational™ Burger, pinaatin, vegaanisen cheddarin, sienien, röstiperunoiden, kastikkeen ja grillatun punasipulin kanssa.