

Sensational™ Burger uusien perunoiden, broccolinin ja karhunlaukkahollandaisen kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:53
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 1 l Puljonki® Hollandaise Classic
- 1 dl karhunlaukkaöljyä
- 600 g uusia perunoita, esikypsennettyinä
- 400 g broccolinia
- 1 nippu parsoja
- 2 nippua kevätsipulia
- 1 radicchio-salaatti
- 50 g voita
- karhunlaukkakapriksia
- Kuumenna uuni 250 °C:een uunipellin kanssa.
- Voitele Hälsans Kök® Sensational™ Burger OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa sitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes sen sisälämpötila on 74 °C.
- Kiehauta broccolinit ja parsat kevyesti suolatussa vedessä.
- Soteeraa broccolinit ja parsat voissa ja sekoita kuorittujen perunoiden, kevätsipulin ja radicchion kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä Puljonki® Hollandaise Classic ja lisää hitaasti karhunlaukkaöljy kastikkeeseen.
- Tarjoile Hälsans Kök® Sensational™ Burger kanssa vihanneksia, karhunlaukkakapriksia sekä karhunlaukkahollandaisea.
Chef's Tip
- Käytä hollandaisekastikkeessa jotakin toista yrttiöljyä, esim. tilliöljyä kalaruokiin.