Sensational™ Burger uusien perunoiden, broccolinin ja karhunlaukkahollandaisen kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Kuumenna uuni 250 °C:een uunipellin kanssa. 
  2. Voitele Hälsans Kök® Sensational™ Burger OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa sitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes sen sisälämpötila on 74 °C.
  3. Kiehauta broccolinit ja parsat kevyesti suolatussa vedessä. 
  4. Soteeraa broccolinit ja parsat voissa ja sekoita kuorittujen perunoiden, kevätsipulin ja radicchion kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Lämmitä Puljonki® Hollandaise Classic ja lisää hitaasti karhunlaukkaöljy kastikkeeseen. 
  6. Tarjoile Hälsans Kök® Sensational™ Burger kanssa vihanneksia, karhunlaukkakapriksia sekä karhunlaukkahollandaisea. 

Vinkki

  • Käytä hollandaisekastikkeessa jotakin toista yrttiöljyä, esim. tilliöljyä kalaruokiin.