

Sensational™ Burger grillatun parsan, marinoidun raparperin ja kylmän rakuunakastikkeen kanssa
- 10 Annosta
Method
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/25/2021 - 04:27
Ainesosat
- 10 Hälsans Kök® Sensational™ Burger
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 nippua vihreitä parsoja
- 1 nippu tuoretta raparperia
- herneenversoja
- rakuunaa
- isoköynnöskranssia
Kylmä rakuunakastike
- 80 g OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 1 dl rakuunaöljyä
- 80 g sherryetikkaa
- Kuumenna uuni 250 °C:een uunipellin kanssa.
- Voitele Hälsans Kök® Sensational™ Burger OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa sitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes sen sisälämpötila on 74 °C.
- Huuhtele ja siisti parsat ja grillaa ne grillipannulla.
- Kuori raparperit ja leikkaa ne kuutioiksi.
- Sekoita OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja sherryetikka. Lisää hitaasti rakuunaöljy. Sekoita joukkoon raparperi ja hienonnettu rakuuna.
- Tarjoile Hälsans Kök® Sensational™ Burger grillattujen parsojen, raparperin ja rakuunakastikkeen, herneenversojen ja isoköynnöskranssin kanssa.
Chef's Tip
- Korvaa kylmä kastike vegaanisella demi glacella.