Sensational™ Burger grillatun parsan, marinoidun raparperin ja kylmän rakuunakastikkeen kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

Kylmä rakuunakastike

  1. Kuumenna uuni 250 °C:een uunipellin kanssa. 
  2. Voitele Hälsans Kök® Sensational™ Burger OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja grillaa sitä uunissa 7–9 minuuttia, kunnes sen sisälämpötila on 74 °C.
  3. Huuhtele ja siisti parsat ja grillaa ne grillipannulla. 
  4. Kuori raparperit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  5. Sekoita OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna ja sherryetikka. Lisää hitaasti rakuunaöljy. Sekoita joukkoon raparperi ja hienonnettu rakuuna.
  6. Tarjoile Hälsans Kök® Sensational™ Burger grillattujen parsojen, raparperin ja rakuunakastikkeen, herneenversojen ja isoköynnöskranssin kanssa.

Vinkki

  • Korvaa kylmä kastike vegaanisella demi glacella.