Paahdettua selleriä ja ruskistettua voita

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1,4 kg selleriä (noin 2 kpl)
  • 400 g suolaa
  • 400 g timjamia

Ruskistettu voikastike:

Sieniliemi:

Koristeeksi:

  • 5 g seljankukkia
  • 15 g yrttejä
  • 10 g käenkaalia
  • 10 g krassia

Valmistusohje

  1. Kaada suola ja timjami vuokaan. Pese sellerit ja aseta ne suolapedille.
  2. Kypsennä 160-asteisessa uunissa 4 tuntia tai kunnes sellerit ovat täysin pehmeitä.
  3. Sulata ruskistettu voi, lisää vesi ja mausta OSCAR® Paistettu Maku ja OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna.
  4. Kaada Puljonki® Signature Sipuli Fumet Luomu kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste.
  5. Leikkaa selleristä hattu pois ja kaavi sisus lautasille.
  6. Koristele ja kaada päälle vähän ruskistettua voikastiketta.
  7. Kaada sieniliemi sellerin päälle ja tarjoile.