"Savu" tuorejuustoa ja manteleita

Kanssa uusien perunoiden, lipstikkaöljyn ja suikaloidun retiisin kera

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    Tuorejuustoa:

    Savunmakuiset mantelit:

    Valmistusohje

    Tuorejuustoa:

    1. Lämmitä piimä, hapankerma ja olut 45° asteiseksi.
    2. Kaada massa harsokankaan päälle ja anna valua yön yli kunnes harson päällä on vain kiinteää juustomassaa.
    3. Mausta massa OSCAR Savu Maku mauste ja siirrä pursotinpussiin.

    Savunmakuiset mantelit:

    1. Levitä mantelit uuninpellille veden ja OSCAR Savu Maku mauste kanssa.
    2. Paahda 140° asteisessa uunissa 60 minuuttia.
    3. Käännä manteleita 20 minuutin välein.