Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
"Savu" tuorejuustoa ja manteleita
Kanssa uusien perunoiden, lipstikkaöljyn ja suikaloidun retiisin kera
Tulosta
Lataa
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Tuorejuustoa:
2 l piimää
2 l hapankermaa
5 dl tummaa olutta
OSCAR Savu Maku mauste
Savunmakuiset mantelit:
500 g manteleita
0,5 dl vettä
0,5 dl
OSCAR Savu Maku mauste
Valmistusohje
Tuorejuustoa:
Lämmitä piimä, hapankerma ja olut 45° asteiseksi.
Kaada massa harsokankaan päälle ja anna valua yön yli kunnes harson päällä on vain kiinteää juustomassaa.
Mausta massa
OSCAR Savu Maku mauste
ja siirrä pursotinpussiin.
Savunmakuiset mantelit:
Levitä mantelit uuninpellille veden ja
OSCAR Savu Maku mauste
kanssa.
Paahda 140° asteisessa uunissa 60 minuuttia.
Käännä manteleita 20 minuutin välein.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Savu Maku mauste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot