

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 09/17/2020 - 05:38
AINESOSAT
- 800 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 20 grillivarrasta (vedessä liotettuina)
SATAY-MARINADI:
- 2 valkosipulinkynttä silputtuina
- 3 rkl fariinisokeria
- 3 rkl soijakastiketta
- 100 g maapähkinävoita
- 2 dl kookosmaitoa
- kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna
MAAPÄHKINÄKASTIKE:
- 5 dl kookosmaitoa
- 4 rkl soijakastiketta
- 20 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
- 50 g palmusokeria (voidaan korvata ruokosokerilla)
- 250 g maapähkinävoita
- Tuoretta limetin kuorta raasteena
Satay-marinadi:
- Sekoita marinadi ja kaada se muovipussiin. Laita Hälsans Kök® Fillet Pieces -pussiin. Sekoita ne ja marinadi hyvin keskenään. Laita pussi kylmään 1–2 tunniksi. Kääntele pussia muutamia kertoja.
- Aseta 4-5 Hälsans Kök® Fillet Pieces grillivartaaseen. Grillaa niitä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Levitä pinnalle tarvittaessa lisää marinadia grillauksen aikana.
Maapähkinäkastike:
- Kaada kookosmaito, soijakastike, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, palmusokeri ja maapähkinävoi kattilaan. Anna kastikkeen kiehua kokoon, kunnes maapähkinävoi sekoittuu ja kastike sakenee. Lisää lopuksi vastaraastettu limetin kuori.