Satay-kasvisvartaat ja maapähkinäkastike

  • 10 Annosta

Valmistusohje

AINESOSAT

SATAY-MARINADI:

  • 2 valkosipulinkynttä silputtuina
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 100 g maapähkinävoita
  • 2 dl kookosmaitoa
  • kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna

MAAPÄHKINÄKASTIKE:

  • 5 dl kookosmaitoa
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 20 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
  • 50 g palmusokeria (voidaan korvata ruokosokerilla)
  • 250 g maapähkinävoita
  • Tuoretta limetin kuorta raasteena

Satay-marinadi:

  1. Sekoita marinadi ja kaada se muovipussiin. Laita Hälsans Kök® Fillet Pieces -pussiin. Sekoita ne ja marinadi hyvin keskenään. Laita pussi kylmään 1–2 tunniksi. Kääntele pussia muutamia kertoja.
  2. Aseta 4-5 Hälsans Kök® Fillet Pieces grillivartaaseen. Grillaa niitä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Levitä pinnalle tarvittaessa lisää marinadia grillauksen aikana.

Maapähkinäkastike:

  1. Kaada kookosmaito, soijakastike, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, palmusokeri ja maapähkinävoi kattilaan. Anna kastikkeen kiehua kokoon, kunnes maapähkinävoi sekoittuu ja kastike sakenee. Lisää lopuksi vastaraastettu limetin kuori.