

Valmistusohje
Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/18/2021 - 04:35
Ainesosat
- 600 g Hälsans Kök® Fillet Pieces
- 150 g grillattua kesäkurpitsaa
- 150 g grillattua munakoisoa
- 150 g grillattua punaista paprikaa
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna
- 200 g tuoretta mozzarellaa
- 100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
- 150 ml pestoa
- 10 suurta hapanleipäviipaletta (80 g/kpl)
- "Marinoi" kesäkurpitsa, munakoiso ja punainen paprika OSCAR® Premium Fermentoitua Valkosipulitahna, suolalla ja pippurilla.
- Kokoa sandwich voitelemalla leipä pestolla ja laittamalla muut ainesosat sandwichiin.
RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET
Vinkki
- Sandwichin voi tarjoilla sekä kylmänä että lämpimänä.
- Marinoi Hälsans Kök® Fillet Pieces saadaksesi enemmän makua.