Salaattiwrapit Fillet Pieces satayn kanssa

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  1. Kiehauta vesi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste. Lisää Hälsans Kök® Fillet Pieces ja anna kiehua 5–8 minuuttia. Ota ne pois vedestä ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita keitetyt Hälsans Kök® Fillet Pieces satay-kastikkeeseen.
  3. Kuori kurkku, poista siemenet ja paloittele. 
  4. Viipaloi kevätsipuli ja chili ohuiksi suikaleiksi ja laita ne jääveteen odottamaan tarjoilua. 
  5. Pese salaatti ja irrottele se kokonaisiksi lehdiksi. 
  6. Ota lehdet korianterista ja basilikasta.
  7. Annostele täyte salaatinlehtiin ja ripottele päälle maapähkinöitä ja yrttejä. 
     

Vinkki

  • Käytä täytettä tuoreessa riisipaperirullassa.