Riistakastike

Fermentoitua pippuria ja puolukkaa sekä OSCAR® Riistafondi tiiviste, OSCAR® Paistettu Maku ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna. 1–1,2 litraa kastiketta

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    Valmistusohje

    1. Kiehauta kaikki ainekset yhdessä kerman ja tärkkelyksen kanssa.
    2. Anna fondin hautua/vetäytyä, jotta mausteet antavat makua, kuitenkin ilman se kiehuu kasaan.
    3. Lisää kerma ja sekoita, kunnes seos saa haluamasi koostumuksen.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla ja halutessasi ginillä. Gini korostaa muun muassa katajanmarjan makua.

    Vinkki: Voit maustaa riistakastikkeen esim. sinihomejuustolla rasvaisuuden ja syvyyden lisäämiseksi tai kokeilla OSCAR® Sienifondi tiiviste, jos haluat voimakkaamman umamin.