Rigatoni Pasta tomaatin ja Vegan Balls

  • 10 Annosta

Valmistusohje

Ainesosat

  • 50 kpl Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 2 suurta valkosipulinkynttä
  • 400 g vihanneksia pieninä kuutioina
  • 20 g oliiviöljyä
  • 20 g salviaa 
  • 800 ml tomaattimurskaa
  • 800 g rigatonipastaa 
  • 75 g parmesaania 
     
  1. Soteeraa hienonnettu valkosipuli, salvia ja pieniksi kuutioidut vihannekset oliiviöljyssä. 
  2. Lisää tomaattimurska ja Hälsans Kök® Vegan Balls ja keitä 5–10 minuuttia. 
  3. Keitä pasta al denteksi miedosti suolatussa vedessä. 
  4. Sekoita pasta kastikkeen ja Hälsans Kök® Vegan Balls.
  5. Ripottele annosten päälle vastaraastettua parmesaania juuri ennen tarjoilua. 
     

RESEPTEISSÄ KÄYTETYT TUOTTEET

Vinkki

  • Lisää kastikkeeseen hienonnettuja mustia oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja. 
  • Tähän ruokaan voi käyttää kaikenlaista pastaa.